8 januari 2020

Mooihoofd webshop is vernieuwd

Het heeft even geduurd maar na hard werken is het dan toch zo ver, de webshop van Mooihoofd is vernieuwd.

Met de nieuwe webshop willen we nog meer informatie geven aan onze klanten. Daarnaast hebben we de webshop ook vertaald naar het Engels. Hierdoor kunnen ook mensen die geen Nederlands spreken of lezen bij Mooihoofd terecht.

De webshop draait op de nieuwste versie van OpenCart en daardoor zijn we weer bij met de laatste innovaties en veiligheidsopties. Als webshops hebben we mooihoofd.nl en mooihoofd.be. Tevens hebben we een nieuwe domeinnaam voor een Engelstalige webshop MyHeadwear.shop.

We hebben het assortiment iets gewijzigd. Zo hebben we nu ook mutsjes voor kinderen in de webshop opgenomen. Tevens hebben we haarwerk in de vorm van pony opgenomen. Dit haarwerk zit aan een flexibele band en kan ook met een clip in terug groeiend of kort haar worden vast gemaakt. Op die manier lijkt het alsof je wel haar hebt i.c.m. een mutsje.

We zijn in Mooihoofd webshop gestopt met het verkopen van post-operatieve BH's omdat onze leveranciers niet konden garanderen dat er schone producten geleverd werden. Een post-operatieve BH is een medisch hulpmiddel en kan eigenlijk niet worden gepast en geretourneerd en dat gebeurde helaas wel. Er worden wijzigingen doorgevoerd bij de leveranciers en we overwegen om t.z.t. via een andere, speciaal hierop gerichte webshop wel weer post-operatieve BH's aan te bieden. Voor nu is ons advies om deze BH's bij een lingerie speciaal zaak te kopen waar je direct kunt passen.

Feel-Better Favourites

sinds 2006 toonaangevend op het gebied van hoofdbedekking tijdens tijdelijke kaalheid tijdens chemotherapie of langdurig haarverlies als gevolg van alopecia
Bezoek de webshop
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram