Feel-Better Favourites.eu

Je kent het misschien wel: je hebt een aandoening of je bent ziek; dan voel je je vaak niet zo prettig. Helaas is er niet aan alle ongemakken wat te doen. Maar in sommige gevallen kun je wel met een hulpmiddel of een kledingstuk of hoofdbedekking je leven wat prettiger maken doordat je jezelf bijvoorbeeld veiliger voelt of mooier. Het je beter laten voelen is waarom wij dit bedrijf hebben.

Wij stellen ons graag aan je voor. Wij zijn Cathalijne en Sander van Waaij, de eigenaars van Feel-Better Favourites.eu. We hebben beide een achtergrond in het mensen zich beter laten voelen. Cathalijne is arts en Sander heeft ervaring in de klantenservice, logistiek en webshops en heeft een bedrijf geleid dat prothese- en orthese onderdelen leverde.

Samen werken wij aan het ontwerpen, produceren en verkopen van producten waardoor je je beter gaat voelen.

www.mooihoofd.nl

Sinds juli 2017 zijn wij eigenaar van Mooihoofd.nl. Onze webshops Mooihoofd.nl en Mooihoofd.be zijn het bewijs van onze wens dat je je beter gaat voelen. Mooie en praktische producten die je helpen je wat beter te voelen tijdens je (tijdelijke) haarverlies.

Onder ons eigen merk 'MH' brengen we steeds weer nieuwe modellen en kleuren mutsjes en sjaalmutsjes uit. Door in te spelen op de kleuren van het seizoen, patronen die in de mode zijn en daarnaast de altijd draagbare mutsjes bieden we een breed aanbod voor iedereen die onze producten tijdelijk of voor langere tijd nodig hebben.

Tevens proberen we binnen het concept van Mooihoofd.nl een compleet assortiment aan producten aan te bieden waarmee de ongemakken die op kunnen treden tijdens de chemo-behandeling wat verzacht kunnen worden. We kunnen de tijd van je behandeling niet leuker maken maar wel proberen je te helpen je mooier te voelen waardoor je weer beter gaat voelen.

Andere doelgroepen of producten

Met 'Feel-Better Favourites' willen we kwalitatief goede producten verkopen die bijdragen aan het zich beter voelen van de kopers. Dat kunnen dus allerlei producten zijn. We zijn altijd op zoek naar interessante producten die we zouden kunnen toevoegen aan onze bestaande webshops of waarvoor we een nieuwe webshop kunnen openen.

Wederverkoop, vertegenwoordiging of distributie

Binnen ons bedrijf is er ook de mogelijkheid om de vertegenwoordiging, wederverkoop of distributie te verzorgen voor een productgroep of bedrijf dat past bij onze doelstellingen. Neem gerust contact met ons op, we praten er graag met je over door.

Feel-Better Favourites

sinds 2006 toonaangevend op het gebied van hoofdbedekking bij tijdelijke kaalheid tijdens chemotherapie of langdurig haarverlies als gevolg van alopecia
Bezoek de webshop
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram